Bel ons vandaag! 053 43 30 01

Verbouwingen

Daar de vraag voor verbouwingen groot is zijn wij sinds enkele jaren als bouwcoördinator ook hier zeer actief.
Zowel voor “kleine” opknapbeurten of totale verbouwingen kan u bij ons terecht.
Wij kunnen instaan voor de totale coördinatie: financiële planning, ontwerp, vergunning, aanbesteding van de juiste aannemers, begeleiding van de werken, planning, afwerking, bestellingen, etc..
Alle werken worden, waar gewenst, uit uw handen genomen om tot een mooi resultaat te komen volgens gemaakte afspraken en wensen.


Voor een afspraak kan u ons vrijblijvend contacteren


Hieronder tonen wij u alvast een kleine selectie en enkele voorbeelden van verbouwingen die wij hebben uitgevoerd of in uitvoering zijn.


Verbouwing half-open woning te Erpe-Mere.

2019 – in uitvoering

Assuban Invest staat voor deze werken in voor het ontwerp, aanbesteding en coördinatie van de totale uitvoering. We doen een totale verbouwing van de bestaande structuur + een gedeeld vernieuwing van het bestaande dak. Er wordt ook een nieuwe moderne achterbouw voorzien en alle technieken worden vernieuwd.


Verbouwing van bestaande rijwoning te Gent. (2018/2019)
Deze werken werden uitgevoerd in opdracht van de architect/bouwheer. Deze woning werd helemaal gestript van begin tot einde en er werd zelf een deel van de structuur vervangen ter versteviging van de oude constructie. Ook een uitbreiding met een nieuwe aanbouw kon niet ontbreken. Alle structurele werken, technieken, riool, nutsvoorzieningen, en totale afwerking werd onder Assuban Invest als coördinator uitgevoerd.

Hier een mooi voorbeeld van de voorgevel die werd aangepakt:


Verbouwing bestaande half-open bebouwing te Wortegem-Petegem (2017-2018)
Deze opdracht was gericht op het creëren van een extra ruimte met thuis-kantoor als eerste bestemming maar vooral ook om meer licht binnen te laten in het achterste deel van de woning. De oude bergplaats werd afgebroken en vervangen door een totaal nieuwe constructie. Door de vraag naar veel lichtinval werd een groot deel van de constructie in staal uitgevoerd om een maximale ruimte te creëren voor glas.
In de gevel werd een mooie combinatie uitgewerkt van hout en een verlijmde gevelsteen.
Ontwerp, vergunning en coördinatie werd uitgevoerd door Assuban Invest.


Verbouwing van een rijwoning te Zottegem (2017-2018)
Bij deze verbouwing lag de nadruk vooral op het creëren van meer licht en 1 open ruimte met zithoek, eetplaats en keuken. We hebben hier met de bouwheer en de aannemer beslist om de nieuwe achterbouw uit te voeren in houtskelet zo creëerde we meer ruimte door de compactere constructie en was er de mogelijkheid om een zo groot mogelijk schuifraam te installeren.
Alle bestaande vloeren en technieken werden vernieuwd en de indeling van de leefruimte werd aangepast. Er werd ook een nieuwe keuken en een nieuw terras geïnstalleerd.


Aangesloten bij

Batibouw+

=Bouwunie

© 2024 Assuban Invest, All Rights Reserved. Back to top ↑