Bel ons vandaag! 053 43 30 01

Wat wij voor u kunnen doen?

Niet enkel de coördinatie van nieuwbouw of verbouwing vallen onder ons takenpakket, u kan ook steeds terecht bij ons voor volgende werken en service:

– Algemeen bouwadvies:
U wil bouwen of verbouwen maar weet niet goed hoe dit allemaal op te starten? Wij helpen u graag verder. Er wordt een actieplan opgemaakt van wat er te doen staat, de financiële planning wordt opgemaakt en de nodige contacten worden gegeven om u op de best mogelijke manier op weg te helpen. Klaar en duidelijk.

– Koopadvies voor vastgoed:
Bent u op zoek naar een bestaande woning maar weet niet goed hoe u de eventuele kosten voor verbouwingen etc.. moet inschatten? Waar moet u op letten? Wat zijn de gebreken en welke financiële gevolgen brengt dit met zich mee, etc.. Ook hier kan u ons voor contacteren.
Wij komen te plaatse en bekijken met u de woning en geven u al het advies dat u nodig hebt om de juiste beslissing te nemen.
Een aankoop van een woning is steeds een grote stap dus alle advies is welkom.

– Projectmanagement:
Algemene coördinatie van grote en publieke bouwprojecten gaande van appartementen tot commerciële panden.
Coördineren van de ontwerpfase, totale studie, Opmaken van de aanbesteding, aanstellen van de juiste aannemers, controle van de werken ter plaatse, lastenboek, opstellen van de planning, werfvergaderingen inrichten en optreden in de naam van de bouwheer, etc.. in nauwe samenwerking met alle bouwpartners: architect, EPB verslaggever, studiebureau, veiligheidscoördinator, alle aannemers en natuurlijk de bouwheer zelf.

Dit alles in een zeer professioneel kader om de best mogelijke service aan te bieden.

– Coördinatie van bijgebouwen:
U wil een tuinhuis/carport of ander bijgebouw bouwen. Hier zijn meestal meerdere werken aan verbonden dan enkel maar het gebouw zetten, vele aannemers voor dergelijke constructies beperken zich tot enkel het gebouw zelf, maar hoe zit het dan met de fundering, Afwerking, elektriciteit, Verlichting, Dakgoten, Vloeren, etc… Hier kunnen wij u zeer goed verder helpen. Door de grote vraag van onze klanten hebben wij hier een waaier aan vakmannen voor ter beschikking die gespecialiseerd zijn in dergelijke “kleinere” werken. Ook de opvolging en planning houden wij stevig in de gaten zo dat u op tijd kan genieten van uw afgewerkte constructie.

– Schade na brand, waterschade, inbraak, etc…
Hier komt in de meeste gevallen de verzekering tussen om uw financiële zorgen op te lossen maar wat nu verder?
Bij dergelijke schade aan gebouwen dienen er verschillende zaken te worden hersteld. Normaal moet u nu zelf aan de slag om een team samen te stellen om uw woning weer zo snel mogelijk bewoonbaar te krijgen, echter is ook hier planning en beschikbaarheid van vakmannen een zeer groot probleem.
Een juiste coördinatie is hier zeker ook op zijn plaats, de correcte know-how en een snelle actie is wat wij u kunnen bieden. Ook onze service kan worden gedekt door uw verzekering waardoor u met de minste moeite snel uw woning weer kan laten opleven als nieuw.

– Verkavelingen, wetgeving, vergunningen, etc..
De wetgeving in België is niet van de makkelijkste, hierdoor wordt het voor de meeste mensen zeer onoverzichtelijk en moeilijk om nu nog te weten wat er kan en niet meer kan. Ook de continuïteit van veranderingen in de wetgeving maakt het er niet makkelijker op. Ook hier kunnen wij u bijstaan met het nodige advies.
Voorbeeld: U hebt een oude woning die u zou willen afbreken en de grond later wil verkavelen naar twee percelen. Hier zijn er al meteen een hoop regels die zicht opdringen, wij starten voor u een onderzoek om te bepalen wat er wettelijk mogelijk is met uw grond alvorens u van start zou gaan. Wij helpen u met de aanstelling van de juiste personen en nemen contact op met de bevoegde openbare instanties. Wij verzorgen de nodige afbraakvergunning en zorgen voor de afbraak, alle contact loopt via uw coördinator zo dat u hier zelf de minste hinder van ondervindt. Een landmeter wordt aangesteld en de verkaveling wordt samen opgesteld, eens uw verkaveling in orde is kunnen wij u verder bijstaan met de eventuele verkoop of met het bouwen van woningen of dergelijke.

– Tuinaanleg, opritten en terassen:
Daar wij on specialiseren in het afwerken van woningen is het ook maar logisch dat wij de juiste contacten en vakmannen hebben voor alle buitenafwerkingen aan uw woning.
Ook voor dergelijke opfrissingen kan u bij ons terecht. Een nieuwe oprit, uitbreken en vervangen van een bestaand terras, aanleg nieuwe waterafvoer, etc… Wij garanderen u een zeer correcte prijs die lager zal liggen indien u dit zelf zou uitwerken.

– Kleine werken:
Dit is een veel voorkomende vraag. Voor kleine werkzaamheden is het meestal zeer moeilijk de juiste vakmannen te pakken te krijgen waardoor de wachttijden al snel oplopen.
Hier een klein voorbeeld van werkzaamheden waarvoor u bij ons terecht kan:
– Verfwerken en behang
– Sanitaire werken en badkamer
– Keukens en toebehoren
– Siliconen en dichtspuiten van voegen en spleten
– Ingebouwde kasten op maat, dressings, etc..
– Laminaat en parket (herstellingen en plaatsing)
– Tegelwerkzaamheden, vloeren, faience, etc..
– Glazen deuren, doucheschermen, etc…
– Muggenramen en vliegendeuren
– Zonneweringen – manueel of automatisch
– Terras en oprit
– etc…

Aangesloten bij

Batibouw+

=Bouwunie

© 2024 Assuban Invest, All Rights Reserved. Back to top ↑