Bel ons vandaag! 053 43 30 01

Over ons

Assuban Invest, bouwcoördinator voor uw woning van plan tot afwerking.

Opgericht in 2006 door Guy en Steven Boel met als doel een alternatieve weg van bouwen te ontwikkelen voor de particuliere bouwer.
Daar er in deze sector steeds veel ruimte is voor beterschap gingen wij op zoek naar een weg om zowel de bouwer, de aannemers en alle betrokken partijen het leven makkelijker te maken.
De organisatie om alle betrokken partijen samen laten te werken is meestal een groot probleem bij een bouwproject, om dit te omzeilen kiezen bouwers soms voor grote “sleutel op de deur” firma’s waar de persoonlijke ervaring en inbreng zich echter zeer beperkt.
Wij werken zeer nauw samen met alle aannemers en hebben dan ook door de jaren heen een zeer goed team van kleine zelfstandige vakmannen kunnen samenstellen, op deze mannier bekomen we een vlotte samenwerking met één enkele coördinator voor alle partijen.

Het uitgangspunt is vooral om het bouwen persoonlijk te houden met een maximale inbreng onder een op maat aangepaste begeleiding en coördinatie
Assuban Invest bouwcoördinatie bouw en verbouwingen. Bouwplannen? Op zoek naar een aannemer en architect? Bouwadvies met een hoogst persoonlijke aanpak.

Waarom een bouwcoördinator?
Werken met een bouwcoördinator zorgt ervoor dat alle last en bouwstress van uw schouders wordt genomen. De bouwcoördinator staat in voor een vlekkeloze uitvoering van uw bouwplannen. Assuban Invest heeft als ervaren projectontwikkelaar in de woningbouw (nieuwbouw en verbouwingen) de nodige know-how om uw droomhuis zowel financieel als technisch en esthetisch tot een goed einde te brengen. U kan bij ons terecht zowel voor nieuwbouw als voor kleine en grote constructurele verbouwingen. Wij zorgen voor de totale realisatie volgens uw budget. Niet alleen de financiële kant moet kloppen ook het respecteren van de planning staat hoog op de takenlijst van de bouwcoördinator.

Hoe bouwen we?
Met onze jarenlange ervaring in het bouwen van woningen hebben wij een ruime kennis aangaande de verschillende bouwsystemen. Met de hedendaagse wetgeving en hoge energiekosten is het dan ook zeer belangrijk om een woning te bouwen met een zo laag mogelijke nood aan energie. Daarom werken wij steeds met gespecialiseerde aannemers die hieraan kunnen voldoen. Dit met een onberispelijke afwerking volgens de regels van de kunst.

Eigen projecten
Hiernaast hebben wij ook eigen projecten en bouwgronden die u mogelijk kunnen interesseren. Hiervan vindt u enkele voorbeelden op onze website.

Voor meer informatie aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Aangesloten bij

Batibouw+

=Bouwunie

© 2024 Assuban Invest, All Rights Reserved. Back to top ↑