Bel ons vandaag! 053 43 30 01

Getuigenissen

Op deze pagina hebben wij een selectie van getuigenissen verzameld die wij mochten ontvangen van klanten die met Assuban Invest hebben samengewerkt om hun woning te realiseren.

Het is voor ons steeds heel leuk om de goede commentaren van klanten te krijgen, kwaliteit en goede service staat steeds op de eerste plaats:

slider

Meergezinswoning te Heist-op-den-Berg
Lousiane & Francis

Dat bouwen een avontuur is, is “een open deur intrappen” (na 2x kunnen we dit wel staven) en dat dit doorgaans gepaard gaat met veel stres is eveneens een platitude.. Doch niet deze derde keer voor de bouw van onze meergezinswoning te Heist-op-den-Berg met de juiste firma onder de vakkundige coördinatie van Steven onze bouwcoördinator.
De termijn werd ruimschoots gehaald en dat bleek dus duidelijk geen “promo praatje”, onze woning werd gebouwd en helemaal afgewerkt op 6 maanden tijd! Wel te verstaan volledig instap-klaar, alle schilderwerken en zelfs een maand bouwverlof inbegrepen.
De begrootte kosten werden gerealiseerd en enkel overschreden bij uitdrukkelijke toestemming van onszelf.
Alle bouwtechnische problemen werden snel opgelost door Steven, dit zonder meerkosten en verdere gevolgen.
Kortom Steven heeft er voor gezorgd dat ons bouwproject snel en correct is verlopen en wij hadden het niet beter kunnen wensen.

Met zeer veel dank!
Louisa & Francis


Open bebouwing te Lede
C.V.L.

In mijn zoektocht naar bouwgrond ben ik Assuban Invest tegen gekomen. Met de ervaring van Steven in houtconstructies en technieken was de keuze snel gemaakt om met hem samen te werken. Alle administratie werd door Steven in orde gebracht, evenals de afspraken met de aannemers. Hij gaf advies en volgde de werken op. Enkele problemen werden door Steven snel en accuraat aangepakt. Het was een aangename samenwerking!


Halfopen bebouwing te Lede
John&Jessica.

Wij hebben onze nieuwbouwwoning volledig afgewerkt gekocht, we waren dan ook na 1 bezoekje op slag overtuigd! Alles afgewerkt met oog voor detail en met kwalitatieve producten. Ook is alle ruimte van de woning volledig benut waardoor we beschikken over grote slaapkamers/badkamer/etc. Als kers op de taart is Steven “top” om mee samen te werken, altijd bereikbaar voor informatie/vragen en voor oplossingen. Echt iemand waar je op kan rekenen!


Annelies V. en Nicolas P.

Open bebouwing

Dilbeek

 Wij zijn enorm tevreden over de professionele opvolging door Steven van ons bouwdossier en de vele praktische tips die we kregen dankzij zijn vele jaren ervaring:

Volledige opvolging bouwdossier van A tot Z:

  • Geeft nuttige tips bij de opmaak van de plannen (oa buitenstopcontact, keuken- en buitenverlichting) en bij de technische bespreking (vb. keuze kleur voegen/ramen)
  • Geen stress (bv over opvolging van verschillende aannemers, als er iets misgaat, regelt Steven het zodat de timing gerespecteerd blijft))
  • Gaat voor belangrijke keuzes mee met zijn klanten naar leveranciers:
  • Geeft vrijblijvend advies voor het maken van keuzes binnen dezelfde stijl (tegels, keuken, badkamer)
  • Uitgerekende tijd voor afwerking was volledig juist!
  • Alles gaat snel en efficiënt (van eerste graafwerken tot verhuis in 4 maanden) waarbij de zeer goede afwerking in het oog springt!

C.V. en W.H.

Open bebouwing

Lede

Wij waren vooral op zoek naar een zeer snelle en zorgeloze manier van bouwen. Nog vroeger dan verwacht (net geen 4 maanden!!) konden wij verhuizen naar ons nieuwe huis waar alles perfect werd afgewerkt volgens onze eigen smaak en budget. Zoals afgesproken moesten wij ons van het bouwproces niets aantrekken. Alles werd zorgvuldig voor ons geregeld, rekening houdend met onze persoonlijke wensen. Assuban Invest is zeker en vast een aanrader voor wie snel wil verhuizen naar een mooi afgewerkte, goed geïsoleerde, ruime en lichte woning.


Bart B. en Els DM.

Halfopen bebouwing

Erpe-Mere

Bouwen met Assuban Invest is bouwen zonder stres, zo hebben wij het ervaren. Alles volgt zeer vlot op elkaar en na enkele maanden konden we verhuizen naar een woning dat met de toevoeging van zonnepanelen reeds voldoet aan de bouweisen van 2021! Als ik ooit opnieuw zou bouwen zou het weer zo zijn!

 


 

G.G.

Halfopen bebouwing

Dendermonde

 Eigenlijk waren we eerder op zoek naar een bestaande woning om te kopen, daardoor waren we eerst wat afwachtend want in de bouw zijn het toch steeds de slechte verhalen die je hoort. Maar niets was minder waar! Steven houd alles zeer goed bij en hield ons constant op de hoogte van de stand van zaken. Wat ons ook zeer verraste was dat niet alleen de planning klopte maar dat ook onze financiën correct waren uitgerekend waardoor er geen verassingen boven kwamen en alles mooi klopte volgens ons budget. Wij hebben ook de vrijheid gekregen om alles helemaal naar onze eigen smaak te bepalen, Steven was er steeds bij en gaf nuttige tips om alles mooi te laten passen in onze stijl. En zoals beloofd! Enkele maanden later konden wij verhuizen naar onze mooie nieuwe huis! Dikke merci Steven!

 


Yony V.L. en Lynn F.

Halfopen bebouwing

Lede

Wij hebben samen gewerkt met Steven om ons huis te laten bouwen in 2014. We wonen nu al ruim een jaar in ons huis en zijn heel erg tevreden met al onze keuzes.
Tijdens het bouwen  hebben wij zelf amper wat moeten regelen. De aansluitingen en alle aannemers volgden elkaar vlot op waardoor wij na amper 4 maand na de start van onze bouw konden verhuizen naar ons huis dat kwalitatief van een hoog niveau is.
Ook bij het kiezen van de afwerking ( keuken, vloer, etc… ) was Steven altijd op zijn hoede om ons budget in de gaten te houden. Elke vraag werd vlot beantwoord en een tweede mening was nooit teveel gevraagd.

 


 

 

Aangesloten bij

Batibouw+

=Bouwunie

© 2024 Assuban Invest, All Rights Reserved. Back to top ↑