Bel ons vandaag! 053 43 30 01

Tuinstudio in Houtskeletbouw

Als onafhankelijk coördinator zijn wij steeds op zoek naar de beste oplossingen voor de vragen die we mogen ontvangen van onze klanten.
Voor bijgebouwen hebben zijn we een samenwerking aangegaan met STIDO, dé oplossing voor een tuinstudio/kantoor/poolhouse/muziekstudio/etc… Met een zo min mogelijke impact in uw bestaande tuin en de omgeving.

logo_stido_site

Tuinstudio Stido
Als Stido-adviseur breng ik u een bezoek om uw wensen samen te bespreken. We bouwen voor u een Stido voor alle mogelijke toepassingen. Ik personaliseer uw studio zodat hij perfect bij u past. Er zijn verschillende afwerkingen en indelingen mogelijk, zo zijn we zeker dat uw studio beantwoordt aan uw behoeften en smaak.
Voor een vrijblijvende afspraak kan u ons steeds contacteren op: 053 43 30 01

Kwalitatieve materialen

Een Stido is een tuinstudio met alle mogelijke toepassingen, van tuinkantoor tot gastenverblijf. De buitenzijde van een Stido wordt standaard afgewerkt met thermohout of thermowood, een kwalitatief en ecologisch alternatief voor kostbare exotische houtsoorten. Ook voor de afwerking van de binnenwanden, het plafond en de vloer wordt een ruime keuze aan kwalitatieve materialen aangeboden.
De productie vindt plaats in België. De onderdelen – zoals het buitenschrijnwerk – zijn afkomstig van Belgische fabrikanten. Een Stido is dus een milieuvriendelijke keuze met een kleine ecologische voetafdruk.

stido_3d_5

Snelle plaatsing

Na de productie in de ateliers is een Stido ontzettend snel geplaatst. Door middel van een kraan wordt deze rechtstreeks op z’n plaats van bestemming in de tuin gezet.

Meerwaarde voor de woning

De keuze voor houtskeletbouw creëert een aanzienlijke meerwaarde voor een woning aangezien er gewerkt wordt met dezelfde materialen als bij een lage-energiewoning. Met Stido kiest u voor hoogwaardige materialen die zorgen voor een uitstekende isolatie op een milieuvriendelijke wijze.

stido_3d-1

Andere voordelen van een Stido tuinstudio

De doorlooptijd blijft beperkt tot een absoluut minimum: op een paar weken tijd kan de klant beschikken over een afgewerkte tuinstudio. Omdat een Stido zeer veel toepassingsmogelijkheden heeft, kan deze gemakkelijk meegroeien met de behoeftes in de verschillende levenscycli: denk maar aan een ontspanningsruimte voor de kinderen, een poolhouse, een gastenkamer, een tuinkantoor of een zorgwoning in de tuin, …
Een Stido is een mobiele unit waardoor deze steeds verplaatsbaar is indien nodig. En aangezien deze tuinstudio’s in houtskeletbouw worden vervaardigd, bieden zij meteen alle voordelen die eigen zijn aan de normen anno 2016.

stido_3d_3

stido_3d_7

stido_3d_9

stido_3d_6-kopie

stido_3d_2

stido_pic_1

stido_pic_2

Aangesloten bij

Batibouw+

=Bouwunie

© 2019 Assuban Invest, All Rights Reserved. Back to top ↑